zoek vakantie in Marokko

zoek vakantie in Marokko

In de maand oktober hebben we mineralen gezocht in Marokko. Het was een heerlijke vakantie met mooi weer en mooie vondsten. We hebben vanuit Midelt verschillende locaties bezocht. We zijn ook bij de bariet mijnen geweest waar ik een mooi aantal vitrine stukken bariet met seruciet en galaniet en argoniet heb gevonden. Ook zijn we naar Ahouli en omgeving geweest, op zoek naar agaten wat een succes volle onderneming was. Er komen nog 80 kilo agaten uit Marokko nog deze kant uit begin volgend jaar. Ik ben wel heel benieuwd wat dat zal brengen. Als deze binnen zijn volgt er nog een update van mijn trip naar Marokko.

Dus op naar deel 2 Marokko

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.